Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Mei 01, 2012

Makan Ikan Bakar kat Pantai Bagan Lalang...

Selamat pagi semua...

Hari Jumaat lepas kalo ada yang perasan, Cute Mum tak update blog kan.. Banyak kerja haritue.. Lagi-lagi kena balik awal dari biasa sebab nak pergi Pantai Bagan Lalang.. Pakcik nak belanja makan... Rezeki jangan ditolakkan..

Ikut jadual, mereka start makan lepas Maghrib.. Kami dah cakap awal-awal yang tak boleh sampai time tue mungkin lewat... Daddy balik pukul 6 petang.. sampai rumah siap-siap dah kul 6.30..Nak kena pergi rumah Mak jemput Lieya dulu.. Kalo time biasa 10 minit dah sampai, tapi kalo time balik kerja, 45 minit baru sampai.. Jalan jem..

Dania muka happy sokmo.. Gembira dapat pergi jalan-jalan..


Yang nie tak boleh blah.. Gedik ....


Dalam perjalanan ke sana, Dania tido.. Tue bila sampai macam blur jer.. Ajak makan pon tak lalu..


Mak Ayah Cute Mum dah lama sampai.. Abg dan kak ipar sampai sama dengan kami.. Perut pon dah lapar, apa lagi.. Makan terus... Orang lain punyalah selera makan, Cute Mum cuma makan Nasi Lemak jer.. Ikan bakar tak lalu nak makan...


Dania nie orang suruh makan, die minta Kapal Terbang pulak.. teringin nak naik flight lagi ker??


Pas makan, jalan-jalan sekejap.. Tengok Gold Coast Sepang tue.. Cantiknya.. Bilalah dapat tido kat sana.. Tapi rasa macam tak berbaloi pulak bayar mahal-mahal tido kat situ.. Baik kami kumpul jalan-jalan naik flight.. huhu.. Dah perut makin membesar ada hati nak bercuti lagi tue.. huhu..

Terima kasih Pak Long n Mak Long belanja kami semua makan.. Happy Anniversary...

6 comments:

Mama Zharfan berkata...

beshnya mkn2 ramai2 :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

btol tu jln jem sgt, kami pun smpai lmbat sampai kena marah dgn ayah sbb tersekat dgn jammed.

heheh.kalau tgk k.ct makan mmg jenis lalu jerk..

juelee berkata...

nnt nak singgah la makan kat bagan lalang ni, tak pnh lagi makan kat sana.. nnt nak redeem voucher free kat gold coast leh la mkn kat sana..
betol uyun mahai sgt, tak berbaloi rasa.. kalau free ok la kan.. kene gigih join contest ni..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

bestla dania bjln sokmo

wan nurul hezrina berkata...

dok dengar org2 citer makan kat bagan lalang sodap.tapi tak g lagi kite nie..huhu

Nana berkata...

aduhhhhh tingin sangat
dari bulan 3 aritu nak makan sefood kt sini

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy