Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Mei 02, 2012

Pra Genting a.k.a. Fun Fair...

Cuti hujung minggu lepas memang masa untuk Dania.. Hari Sabtu, kalo ikutkan Daddy nak bawa Dania pergi Tasik Cempaka.. Tapi Daddy nak siapkan tempahan dulu sebelum kami bercuti.. Bila malam baru bawa Dania pergi main kat tempat ala-ala Genting.. Kasi training dulu.. Nak tengok Dania dah boleh main sendiri ke tak..

Jawapannya.... LULUS dengan CEMERLANG!!!

Dania main sepuas hati malam tue.. Kalo dulu nak kena teman.. Sekarang Dania yang pilih sendiri apa yang nak main...

Kereta nie main lebih kurang 3 kali..



Keretapi kanak-kanak nie dekat 3 kali jugak.. Layan habis die main...


Nie gambar kali terakhir Dania main masa raya tahun lepas.. Cute Mum kena teman.. Sekarang dah berani..


Kuda nie pula 2 kali kalo tak silap...


Nie gambar yang lepas.. Nampakkan muka takut..


Kalo ikutkan Dania masih tak puas main.. Kami pujuk Dania nanti main puas-puas kat Genting... Kat sana Dania boleh main banyak kali.. Cuma kena sabar menunggu giliranlah...

Bila tengok Dania happy kat Fun Fair Balakong nie, rasa tak sabar kami nak tengok gelagat Dania kat Genting...

p/s: Autopublish.. Kami sedang bergembira di Genting...

9 comments:

syawalsimpsons berkata...

ooo..yang kat tepi jalan jusco balakong tu kan...tak penah jejak lagi...

bunga_rose berkata...

anak bujang saya pun pantang tgk fun fair, sebok nak naik kuda ihiih

Mama Zharfan berkata...

beshnya cuti2 genting ;)

syanasaid berkata...

amboii bestnye dania ye
big girl da dania tak takut main sorg2

wan nurul hezrina berkata...

good dania.kalau merah idaklah nak naik.smuanya takut jew

Cute Mum berkata...

@syawalsimpsonsyup.. kat sanalah.. tapi tak syok sangat pon..

Cute Mum berkata...

@bunga_rosetuelah budak2.. suka main benda nie.. tapi ada gak yang takut...

Cute Mum berkata...

@Mama Zharfandah tak tau nak pergi mana.. genting jerlah paling dekat..

Cute Mum berkata...

@syanasaidmemang nampak dania seronok.. sekarang lebih suka main sorang2.. dah nak jadi kakak kan..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy