Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Mei 02, 2012

Budak kecik suka melawa..

Selamat pagi semua.. Harinie Cute Mum masih bercuti.. Pada yang masih bercuti, selamat menghabiskan masa dengan keluarga tercinta..Pada yang dah kerja.. Kerja rajin-rajin yer..

Oklah.. Pagi nie nak cerita pasal Dania lagi. Dah kata blog personal.. Mesti cerita pasal keluarga sendiri jer kan.. Buat kenangan...

Dania nie sekarang makin besar, makin suka melawa.. Habis barang make-up Dania nak guna.. Kalo salah letak, memang nahaslah... Selain ikut Cute Mum make-up, Dania pon tiru Daddy die iron rambut... Bangun pagi, dengan tak basuh muka terus melawa.. huhu..


Lagi satu dah pandai pakai Inai... Nenek Long Dania baru balik dari Umrah, jadi mereka belikan ole-ole.. Nenek Cu Dania yang pakaikan. Punyalah suka Dania.. Cute Mum balik kerja terus tunjuk..


Siap ada bunga lagi..


Bagi Cute Mum, inilah bestnya dapat anak perempuan.. Boleh melawa sama-sama.. Daniakan pandai tiru gaya macam Mak Andam tue.. Habis muka Cute Mum die make-up kan.. Kalo ikutkan masa Dania masih kecil, susah nak suh die melaram.. Tapi dah besar nie, Dania pula yang over.. hahaha...

Khas buat tatapan pembaca blog Mummy.... pose menggoda dari Dania Alisha... Pewwwiiitttt...


6 comments:

che mastura berkata...

ank perempuan gitulah gayenye...hehe

syawalsimpsons berkata...

dania mmg terbaik la....tu yang best kan bila ada anak pompuan ni...boleh di ajak melaram sekali...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

auwwwwwwwwwww pose pun pandai..

wan nurul hezrina berkata...

kakak dah besar=)mcm merah.bila buleh adik sofia terus nampak mcm anak dara dah=)hehehe

chekna @ mama ziyad berkata...

Alahai... comeinya posing... Cam cover urtv plak...hehe...

Nafisa81 berkata...

takde tajuk ker ari ni??

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy