Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Julai 12, 2012

Pon! Pon!.. Barang dah sampai encik...

Gambar dah lama dalam draft, tapi tak buat entry.. Biasalah ibu mengandung nie selalu takder mood sekarang.. bila bosan, mulalah mencari gambar-gambar yang ada untuk wat entry..

Pon! Pon Pon!.. Barang dah sampai encik...


Hujung bulan lepas kami ikut Daddy pergi hantar tempahan kat Kota Kemuning, Shah Alam.. Kalo diikutkan ini kali ke-3 pergi sana.. Tapi tah macam mana boleh salah jalan.. hampir 2 jam kami berpusing-pusing mencari tempat nie.. Dah call Customer Pin Boling tue, tapi still tak jumpa.. kami terpaksa juga mencari sendiri sampai dapat..

Akhirnya jumpa jugak.. Customer datang suruh bawa masuk kereta untuk angkut barang.. Bila Daddy keluar, Dania pulak sibuk nak drive.. Yang tak tahan, pass supplier Dania jugak yang nak pakai.. Macamlah Dania yang angkut barang tue.. Setakat posing bolehlah..


Bila tengok Dania selalu ikut kami jumpa Customer, dalam hati sentiasa berdoa semoga Dania akan teruskan bisnes nie nanti.. Setakat nie dah nampak Dania minat.. Dania tau camner proses nak buat Pin sebab Dania selalu tolong.. Pastue bila ada Customer datang rumah nak tengok Pin, Dania akan layan Customer dengan baik.. Pandai bagi katalog, jemput minum air.. Pendek kata bolehlah diharap apa yang patut..

Mummy harap Dania dapat terus membantu Mummy n Daddy yer.. Tak lupa adik Dania yang akan datang pon mesti berkerjasama menjalankan bisnes kita nie yer..



Sesiapa yang berminat nak tau lebih lanjut pasal Trofi Pin Boling kami, bolehlah call Daddy (En.Aima) : 019-2860132 atau pergi ke Fan Page Dania Bowl...

8 comments:

Ardini Humaira berkata...

Alhamdulillah...
InsyaAllah dia akan teruskan legasi mamanya berniaga :D

syawalsimpsons berkata...

baguih dania..memperkembangkan bisnis family

PinkUmmi berkata...

Semoga bisnes Cute Mum sekeluarga terus sukses

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

murah rezeki uyun dan keluarga....
bukan damia posing nie....

Myra Jay berkata...

InsyaAllah, lagipun nanti bisnes ni akan turun kat Dania jugak :)

fazilzura berkata...

chayok2

Chekgu Azrine berkata...

ada potensi berniaga nih..hehehe

Mama Zharfan berkata...

moga terus sukses...amiin

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy