Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Januari 03, 2013

Cara kami sambut Tahun Baru 2013....

Bila malam tahun baru, apa aktiviti kawan-kawan semua yer? Cute Mum biasanya duduk rumah jer.. Memang tak pernahlah pergi Dataran ke apa untuk sambut.. Masa dah kawen dengan Daddy pon sama gak.. Kami lepak minum jer... Cuma bila dah ada anak, lain pula cara kami sambut Tahun Baru...

Masa ada Dania, kami sambut Tahun Baru 2011 dengan main Boling kat South City Plaza.. Daddy walk in join Tournament... Walaupon tak menang time tue, kami tetap enjoy.. 

Dania usia 7 bulan...


Tahun baru 2012, kami telah ditinggalkan oleh Daddy... Sedih tau.. Tapi nak wat camner.. Daddy pergi Team Building kat Eco Resort Bentong, Pahang.. Kami tinggal rumah Family Cute Mum.. 3 hari tue Daddy pergi.. Rindu sangat.. Dania pon behave jer masa tue...


Alhamdulillah ambang tahun baru 2013, Daddy ada bersama kami... Kalinie kami sambut macam tahun sebelumnya.. Pergi main boling... Kalinie lebih bermakna sebab dah ada 2 anak.. hihi...


Malam tue Cute Mum main jugak.. Tapi takder mood sebab penat kot.. Dania pon sama, die main sekali jer.. Itupon Dania habiskan game Cute Mum yang tertinggal tue... Kami berdua dok layan Sara yang bambam nie.. Tengoklah kusyuknya Sara isap jari peace die.. hih..


Daddy main dekat 6 game kot.. Sebabnya tahun nie Dania Bowl & Co. akan buat Liga... Nanti hujung tahun baru buat event grand sikit untuk penyampaian hadiah... Kalau ada kawan-kawan yang berminat nak beri komitment dengan Liga nie, bolehlah bagitau... Yuran tak pasti pulak.. Nanti Cute Mum tanya kat Daddy.. Tempat main tak tentu, tapi area lembah klang...

Jadi inilah cara kami sambut Tahun Baru... Bowling & Bowling....

3 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tahun baru kami...
depan tv tengok bunga api sambil bunga api kat luar

Yaati Nor berkata...

anak 2012 mmg suka isap jari kot..Ummar isap jari secubit garam..jari ibu dengan telunjuk..anak buah saya isap jari epeace..jari tengah dengan jari manis..

Chekgu Azrine berkata...

Tahun baru dok umh je..hehe..dulu ms xd bb g jgk klcc..kena tunggu aish besar la..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy