Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Januari 30, 2013

Family Trip @ Gold Coast Morib ~ Main Pasir kejap...

Entry terakhir sebelum tutup cerita percutian kami kali nie... 

Cute Mum pernah pergi sini sebelum bersalinkan Sara.. bulan Julai 2012.. kira hampir 6 bulan yang lalu.. Bila tengok balik gambar kami kat sana bertiga, rasa cepat sangat masa berlalu.. Banyak perubahan...

Antaranya perubahan pada penampilan dan wajah Dania.. Dah makin matang sejak ada adik nie...Bukan sorang tau.. Insyaallah 4 orang adik...

Dania 2 tahun 2 bulan


Kini Dania dah 2 tahun 8 bulan....


Ini pula Mummy masa sarat mengandung 7 bulan.....


Sekarang  Sara dah ada... Perut pon dah kempis sikit..tapi masih boroi.. huhu...


Cuma tempat nie jer yang masih tak berubah... hihihi..


Macam yang lepas, kat sinilah kami nak bergambar.. Kebetulan Lieya pon ada.. Mintalah amik gambar kami berempat... Kalau cantik boleh framekan...





Dania sempat lagi main pasir.. Cuma taklah excited macam dulu.. Mungkin Dania dah letih sesangat kot... Apapon terbaiklah Dania still boleh bagi pose ayu gitew...


Sara pon happy jer kena angin pantai.. Sara dah 2 kali mandi pool.. kat sini & I-City Woter World.. Pantai belum pernah lagi.. Nanti ada masa kita mandi laut pulak.. Kakak pon dah ajak dah tue... Jangan Sara takut sama macam kakak 1st time kena air laut sudahlah.. 


Oklah... Hari pon dah panas terik.. Kami dah tak larat nak bergambar.. Masa untuk pulang ke rumah pula... 


Sebelum tue, sempat singgah pekena Rojak & cendol kat pekan Banting... Sampai rumah, terus tertido.... Penat....

10 comments:

Ratu Hatiku berkata...

Alolo...comlenya... :D

Anum berkata...

layaaaaaaaaan
x jumpa sis pun

Nad MamaZN berkata...

Dania makin cute!

syawalsimpsons berkata...

XTVT yang menarik..best tu

eima berkata...

hmm mmg dania nampak sgt comey la... dah big girl

fazilzura berkata...

wahhh best nyeeee...

nnt nak jgk ler cbrate besday abah ku di sini ... booked 2 3 bilik pun dh ok ...

** bam bam nye saraaaaa

Nisah Idham berkata...

kuit miut anak-anaknya.. geram tengok pipi dania & sara

Chekgu Azrine berkata...

dania dh nmpk mcm kakak2 sgt..sweet!!

Nastyna berkata...

alaa...comey comey nyerrr. Pandai posing both.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah dah abis pun citer ttg cuti2 gold cost ye, k.ct x start pun lagi..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy