Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, Januari 11, 2013

Kenapa orang cari adik Dania Alisha??

Sebenarnya dari hari Isnin lagi Cute Mum kompius dengan keyword kat Nuffnang nie... Nak tau kenapa? Cuba tengok pic tue...


Nie statistik yang Cute Mum print screen untuk harini pagi tadi.. Peliknya dah 76 hits keyword adik Dania Alisha.. Kenapa yer orang search Dania nie?? Ada apa-apa yang berlaku tanpa Cute Mum sedari ker? Maklumlah selalunya ada cerita hot jer keyword tue tinggi... Siapa tau cepat bagitau yer... hihi...

Wah Dania.. Glemer kamu yer... 

Alang nak ceritalah pasal potongan rambut Dania...

Rambut dari Lahir hingga 2 Tahun lebih..


1st cut masa Hari Raya Aldiladha tahun lepas...sebab rambut depan dah serabai, Dania taknak ikat rambut..


2nd hari cut.. Minggu lepas sebab Dania ada kutu.... hii...


Dania pasnie kena pakai skrit atau baju nampak girl tau.. kalau tak nampak macam boy.. aritue masa kat Stadium ada akak sorang tue tegur Cute Mum tanya Dania boy ke girl.. hihi.... Nasiblah muka Dania ada nampak gegirl...Tue yang tetiba glemer kot, sampai meletup keyword Dania Alisha.. hihi..

5 comments:

syawalsimpsons berkata...

tu la cumill lagi klo dania rambut panjang

Qaseh Suhaida berkata...

wah glamor lahh Dania lepas ni...sweet gaya rambut terbaru

QasehnyaRania berkata...

as-salam..comey rambut panjag rasanya :D

femes sekjap :D

eima berkata...

suka yg kat staium tu ... comey gile lah

Fieda Rafli berkata...

comel jugak walau rambut pendek..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy