Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Selasa, Januari 08, 2013

MyManUNITED Bowling Tournament 2013

Hari Sabtu 5 Januari 2013, Daddy mulakan Tournament pertamanya.. Wah.. Daddy dah mula aktif semula nampaknya.. Jadi lepas nie Sara pon akan membesar kat Lane Bowling macam Dania jugaklah.. hihi... Kalau Dania lebih banyak masa habis kat AmpangBowl Kajang & The Mines, Sara pula kat Megalanes, Endah Parade...hihi..

Daddy pertama kali join event anjuran MyManUNITED.. Selama nie Daddy ahli biasa jer... Kalinie ada geng yang join, tue Daddy semangat nak main..


Kami ingat kami dah lambat, sekali tue kami antara orang yang terawal sampai.. Jadi lepak dululah... Sara dah mengantuk.. Cute Mum tidokan dia dahulu...


Dania macam biasa mengadap iPad die lah.. Sekarang dah rajin main games yang education punya... ABC lah... You Tube jarang-jarang... Bila dah bosan baru tengok video...


Cute Mum pon tak pasti pukul berapa baru event mula.. Tapi meriah gaklah.. Rasanya ada lebih kurang 48 orang pemain.. Diorang dibahagikan kepada 12 kumpulah dengan 4 ahli.. Daddy dapat lane 23/24...  



Ok.. Perlawanan dah bermula... Good Luck Daddy... Harap Daddy dapatlah main dengan baik...



Game pertama Daddy main agak teruk.. Rasanya tak dapat rentak lagi kot.. Bila game kedua, Daddy backup balik.. Daddy dapat 5 Strike berturut-turut... hebat!!.. Pemain yang lain pon boleh tahan hebat... Tapi pemenang ditentukan ikut kumpulan.. Jadi kalau kita sorang jer teror pon tak jamin kumpulan menang.. Kena semua ahli maintain, baru leh menang....



Walaupon main 3 game jer, tapi tetap rasa lama.. Sara yang tido pon dah terjaga... Nasib baik tak meragam.. Senang nak jaga.. Dania pon baik jer aritue.. Main dan makan jer...



Tamat jer pertandingan, masa untuk penyampaian hadiah... Cute Mum tak dapat nak snap gambar sebab Sara dah bangun.... Amik gambar sendiri bolehlah.. hihi.. 


Erm..Keputusannya..... Group Daddy kalah.. No berapa pon tak tau... Pastue untuk High Score Lelaki pon bukan Daddy yang menang.. Sedihnya... Elok jer kami tengah nak kemas barang, tetiba admin datang jumpa Daddy.. Diorang minta maaf sebab salah umumkan pemenang... Sepatutnya Daddylah pemenang High Score Men.. Diorang tanya nak ganti ker hadiahnya.. Daddy kata takperlah... Lagipon bukan Daddy takleh buat piala sendirikan?? Kata tokei piala... kan..kan...  :)Bagi Daddy dah cukuplah Daddy tau die menang...Kemenangan pertama tahun 2013.... Tahniah Daddy...

Lepas jer tamat pertandingan,kami pergi beli barang anak-anak kat Carrefour... dan buat persiapan sikit untuk tetamu yang nak datang malam nanti....

Ada tak yang perasan rambut baru Dania?? Cun tak?? Kami suh potong pendek sebab rambut Dania ada kutu... huhu...  



p/s: Gambar tak banyak sebab malas nak snap... cuma ada sikit untuk kenangan jer..

4 comments:

Anum berkata...

great sis

Nana berkata...

ske tgk rambut br dania

Chekgu Azrine berkata...

Cantik dania...nmpk lebih trendy..yeahh

Delimasari berkata...

aktif berboling

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy