Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Khamis, Januari 03, 2013

Sara dah pening......

Apa yang Sara peningkan tue???


Sara pening camner nak habiskan EBM dalam fridge tue... Sara minum sehari 1 pek EBM 6oz.. lagi 12oz bagi yang fresh/chilled... Kalau nak habiskan semua, makin gendutlah perut nie... hohoho...

Sara jangan risau... Mummy ada jalan penyelasaiannya... Semua untuk kebaikan kita semua... 
Semoga jalan yang kami pilih nie adalah jalan yang terbaik..

Apa jalannya?? Nanti next week baru boleh story.... 

9 comments:

lovely berkata...

banyaknya susu...

Yaati Nor berkata...

tak tergolek2 ke plastik EBM tu time susun uyun..saya klu pakai plastik mst tergolek time nak susun..give up guna botol je semua..sikitnya sara minum sbb pompuan kot..Ummar minum 5 x 4oz campur dengan time onthe way gi sekolah tah bape oz dia minum..kdg 5 botol abis kdg abis 4 je..tp sllunya abis 5 botol..huhuh

Nafisa81 berkata...

sara:yeyey...mummy beli deep freezer

Tanpa Nama berkata...

Cute Mum, kalau Sara tak mampu abiskan, Cute Mum cari la anak susuan. Boleh bagi kebaikan untuk baby yg lain.

eima berkata...

tak pe klu itu dah rezeki baby lain.... aku bangga wei

BoNDa.... berkata...

fuyooooo banyaknyer susu...bersemangat nie....

mush berkata...

wahhh bagusnyaa...banyaknye susu u...ada petua tak camne nk banyakkan susu

mama ila berkata...

salam mamiuyun..salam kenal..follow sini =)

kartini rahim berkata...

wau... stock musim dingin ni... :) i like...

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy