Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Rabu, Mei 14, 2014

Dania n Sara dah mula bersemangat main Bowling...

Mood buat kerja belum sampai nie.. syok sangat bercuti semalam agaknya.. hehe.. Padahal dok lepak rumah je pon... Daddy mengemas rumah.. Cute Mum melipat baju.. Anak-anak, main jerlah kerjanya...

Nie saja nak cerita aktiviti kami dihujung minggu yang lepas-lepas.. Dania sejak balik dari USS n singgah main bowling kat MIBC, terus semangat berkobar-kobar nak main bowling.. Pantang hujung minggu mesti laju je nak ikut kalo Daddy tanya nak main bowling ke tak...Daddy memang suka.. Katanya training dari awal..

Nie gambar diorang main kat Summit Usj.. Masa tue Daddy dayang sini nak beli barang.. Dania bersemangat nak main... Sanggup pakai sportshoes dengan skirt.. Janji dapat main.. Sara pula main kejap je.. yang lebih die main kat tepi..



Yang nie pula Daddy pergi hantar barang kat Customer Dania Bowl @ Pinboling... Pastue dah lalu Endah Parade, Daddy ajak singgah amik bola boling.. Dah alang-alang tue, kami mainlah 2 game sorang...




Erm.. Bila tengok pic nie, rasa nak main bowling lagi lah.. Syok beli dapat enjoy sama-sama dengan anak..

5 comments:

Nurzakiah Hanum berkata...

SINGGAH PAGI RABU

nor azerin berkata...

amboi semangat betul dania n sara
nak ikut jejak langkah mum ujun b daddy la 2

Mar Mansor berkata...

aktiviti sihat nih..saya dah lama tak main bowling..

syawalsimpsons berkata...

sue pon suke...nak join main ngan dania n sara boleh tak

Love Umi berkata...

Alahai tgk entry ni windu plak nak main bowling ngan famili hehehe...tapi kan nmpk betul diorg enjoy main tu hehehe

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy