Klik untuk melihat Koleksi Dania Bowl!

Jumaat, Mei 16, 2014

Dari Monyok terus Bersemangat!

Harinie nak cerita kisah Dania n Sara je..Bosan tak tau nak buat apa kat office arinie.. Bila sibuk sampai tak sempat nak mengadap internet.. Kalau free, bosan pulak.. Aishh.. Apa-apalah Cute Mum nie kan..

Hari Ahad 4 May 2014, pertama kali kami pergi Stadium Shah Alam hari Ahad.. Selalunya hari kerja ataupon Sabtu.. Tapi kami tetap semangat nak pergi ye... Sara macam biasa, sentiasa happy kalo dapat keluar berjalan.. Dania je moyok sikit petang tue.. Die baru bangun tido...  Takperlah.. Dah makan nanti oklah tue kan..



Sebelum kami gerak, kami keluar makan malam dulu kat dalam Kampung tue je... Dah tue barulah gerak ke Stadium Shah Alam.. Ramai jugak penyokong yang datang malam tue.. Selangor vs Terengganu.. Dania muka tak boleh blah.. Excited dah nak masuk Stadium konon.. Sambil tue sempat lagi usha Tin-tin kosong nak bawa balik untuk atoknya...


Elok kami lalu je kat Kawasan Gerai-gerai nie, tetiba Dania kata.. Kejap... Kakak nak beli yang letak kat muka tue.. Daddy kata mana ada? Dania kata ada.. Kakak nampak.. Daddy terus cari.. Rupanya memang ada pon orang jual.. Tah camne kakak boleh nampak tah.. Kami langsung tak perasan.. Oklah.. Daddy belikan.. Bukan 1 je.. Nak dua tau.. 



Lepas je pakai loga tue, terus bersemangat Dania nak tengok Bola.. Sara tak pakaikan sebab tengah tido.. Dan lagi 1 benda yang Dania suka pergi Stadium adalah.. Makan KUACI!!.. Adoi.. letih kot mulut nie nak mengopek kuaci tue.. Kalo beli mesti 3 paket kecil = RM5... Kalo Sara pula minta kacang.. Daddy jadi mesin pengisar kacang tanah tue untuk Sara.. Selagi tak habis.. Masing-masing kenalah kopekkan untuk diorang.. Takperlah.. Janji diorang tak meragam masa kat sana..

Malam tue tak happy sangat sebab Seri.. Kalo Selangor Menang kan best!!!! hihi... Dah habis bola.. Lepak minum dan tidoo... Esok kerja....

2 comments:

PetakBunga berkata...

oh penyokong selangor ke?

kita geng TRW..
ho..ho..

oh kita ada buat main suka2 kat blog kita.. kalau sudi atau lapang marilah jalan2 blog kita ye..

cikpuanhady berkata...

waa..dah besar dah Sara.. comel la Dania ada lago..

Jemput ke Ma Belle Shoppe untuk mencuci mata dengan barangan Tupperware..

 

CUTE MUM - My Cute Little Diary..... Designed by Whitey Mommy